Over Chemie voor de klas (digitaal)

Chemie voor de klas (digitaal)

Zou werken in het voortgezet onderwijs of mbo iets voor jou kunnen zijn? Als je daar wel eens over nadenkt, volg dan de online voorlichtingsbijeenkomst van de organisatie Leraar van Buiten op 22 april of op 7 mei, en kom erachter of zo’n carrièreswitch een reële optie voor je is.

Leraar van Buiten is een regionale samenwerking van partijen in Den Haag en omgeving, Rotterdam en Rijnmond, maar de videomeeting richt zich op belangstellenden in geheel Nederland.
Juist voor deze tekortvakken heeft Leraar van Buiten de samenwerking met de KNCV en KIVI gezocht. Tijdens deze online sessie krijg je informatie over wat er zoal komt kijken bij een overstap naar het onderwijs, zowel qua voorbereiding, opleiding, baankansen en arbeidsvoorwaarden. En ook wat werken in het onderwijs zoal biedt: het gevoel van (meer) betekenis te kunnen zijn, je kennis kunnen delen met jongeren en samenwerken met andere hoogopgeleide professionals.

De interactieve online voorlichting heeft drie onderdelen.

  • Inleiding over onderwijs en leraarschap
  • Kennismaking met iemand die als zij-instromer in het onderwijs werkt
  • Voorlichting over de opleiding.

De videomeeting van 22 april start om 16.00 uur, op 7 mei starten we om 19.30 uur. De bijeenkomsten duren ongeveer 1 uur.

Aanmelden 
Geef je op door het aanmeldingsformulier in te vullen. Je krijgt een bevestiging over je deelname met een link die je leidt naar een ZOOM-conference. Het aantal deelnemers per sessie is beperkt.

Meer informatie