Over Webinar: De zoektocht naar een coronavirus

Webinar: De zoektocht naar een coronavirus

Gideon Kersten, Chief Scientific Officer bij Intravacc, schetst in een half uur wat er komt kijken bij die zoektocht waar wereldwijd ruim zestig bedrijven en onderzoeksinstituten koortsachtig mee bezig zijn.

Voor de eerste en de goedkoopste leverancier ligt voor lange tijd een gegarandeerde wereldmarkt open. Maar wat komt er allemaal kijken bij het ontwikkelen van zo’n vaccin? Gideon Kersten, Chief Scientific Officer bij Intravacc, schetst in het webinar in ca. 30 minuten hoe het proces van vaccinontwikkeling eruit ziet. Het webinar is interactief, dus deelnemers kunnen na afloop van zijn verhaal meteen hun vragen aan hem stellen. Klik hier voor meer informatie over het webinar.

Het webinar op 22 april is niet eenmalig; we willen meer webinars gaan maken over belangrijke onderwerpen en thema’s in het vakgebied van chemie, life sciences en procestechnologie. Jan-Willem Toering, directeur van de KNCV:  “Webinars zijn in deze crisistijd bij uitstek geschikt om toch aan kennisoverdracht te kunnen doen. Maar ook als we op enig moment weer fysieke bijeenkomsten en congressen mogen organiseren, zien we een complementaire rol weggelegd voor deze webinars.”

Mis het niet! Check http://www.kncv.nl/webinars 

Prijzen

Deelname is gratis.

Deel met anderen